ΤΟ ΣΤΑΡ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

5 Μαΐου 2012
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΡ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΕΊΝΑΙ Ο Ο ΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΥς ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΔΩ: ΕΔΩ
Πρωτοφανή φίμωση βουλευτή στον τηλεοπτικό αέρα, όπου οι υπεύθυνοι του δελτίου ειδήσεων του Star έκλεισαν το μικρόφωνο κι εν συνεχεία "πέταξαν" από τον ...

αέρα υποψήφιο βουλευτή! Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο planet-greece όλο το βίντεο....

Τα όσα έλεγε καλεσμένος στο μεσημεριανό δελτίο έφεραν και την λογοκρισία ξαφνικά ο υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Δημήτρης Αντωνίου χάθηκε από τα παράθυρα του σταθμού όταν άρχισε να αποκαλεί προδότες τους βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων και ότι θα πρέπει να ντρέπονται για τα όσα έκαναν με την ψήφιση των μνημονίων.

Ο υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μάλιστα τους είπε ότι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν πλέον ανάμεσα στους πολίτες χωρίς την συνοδεία ασφάλειας. Τα όσα έλεγαν φαίνεται ότι δεν άρεσαν σε κάποιους που έδωσαν την εντολή να κλείσει το μικρόφωνο και να χαθεί από την εικόνα του σταθμού.

Μάλιστα, πληροφορίες του planet-greece αναφέρουν ότι παραλίγο να πέσει και ξύλο μέσα στο κανάλι όταν ο Δημήτρης Αντωνίου ζήτησε εξηγήσεις για την λογοκρισία στην οποία προχώρησαν από το σταθμό σε βάρος του.

* στο 9.04 ο Δημήτρης Αντωνίου ξεκινάει να τα χώνει, χαρακτηρίζοντας ως προδότες τους Ραγκούση και Κεδίκογλου, όπου αρχίζουν σιγά - σιγά να αντιδρούν και συντονισμένα να τον λοιδωρούν από αέρος. Παρατηρείστε τις προκλητικές αντιδράσεις του Γιάννη Ραγκούση!

* το επίμαχο σημείο, όπου προκλητικά τον κόβουν τελείως στον αέρα είναι το 13.10, όπου του κλείνουν τελείως το μικρόφωνο, παρότι δείχνει φωτογραφίες από θηριωδίες των ΜΑΤ και μετά από λίγο εξαφανίζεται τελείως από τον τηλεοπτικό αέρα!!!

ΠΗΓΗ: Planet Greece: Λογοκρίσια στο STAR - Φίμωσαν βουλευτή - Χαμός στον αέρα (ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)
0ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ
«Νεότερη ανάρτησηΑρχική σελίδαΠαλαιότερες Αναρτήσεις »