Βίντεο: Τον Σατανιστή Νότη Σφακιανάκη μας πλασσάρουν οι "Χριστιανοί" της Χρυσής Αυγής

23 Οκτωβρίου 2012
Η χρυσή αυγή , η κατά τα άλλα "Χριστιανική" παράταξη, μας παρουσιάζει ΄μέσω της ιστοσελίδας της τον Μασσόνο Νότη Σφακιανάκη ως άνθρωπο "λαοφιλή" και καταξιωμένο καλλιτέχνη!

Ποιόν;
Τον Μασσόνο τον Νότη!Τι μας λέει λοιπόν; Οτι εκφράστηκε θετικά ο λαοφιλέστατος Νότης στο (από)κομμά τους!
Βεβαίως, δεν έχασαν την ευκαιρία να το αναρτήσουν στην ιστοσελίδα τους με σκοπό, (τι σκοπό άραγε)  να τον ακολουθήσουμε κι εμείς;

Δείτε στο δημοσίευμα που έκανε χρυσή αυγή τι γράφει, κάντε κλικ εδώ 
Στο βίντεο που έβαλε, ο Νότης προωθεί τη μισανθρωπιά, αλλά ο ίδιος ξέχασε οτι είχε πάει στη Γερμανία να δουλέψει ΠΑΡΑΝΟΜΑ!

Και Μασσόνος και πρώην λαθρομετανάστης και Χρυσαυγίτης!!
Η υποκρισία και η τριπλοπροσωπία σε όλο της το μεγαλείο!!

Άκου λέει του χαλάει την αισθητική να βλέπει πεινασμένους να είναι στα φανάρια!!
Εσύ αν δεν είχες να φας τι θα έκανες Κύριε λάτρη του Εωσφόρου;

Εσείς απο την άλλη, χρυσοί φασίστες, δε λέγατε οτι δε θέλετε μασσόνους; Τώρα μας τον δείχνετε κι ολας για να τον μιμηθούμε;

Το παρακάτω βίντεο, το βάζω με σκοπό να δείτε τα άτομα που προωθεί το σύστημα ώστε να μας φέρει σε σημείο να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με μίσος προς τον συνάνθρωπο μας και φυσικά, με αγάπη στον "εωσφόρο"

Δείτε τον Μασσόνο Σφακιανάκη σε παλαιότερες δηλώσεις του και πείτε μου μετά που πάει το μυαλό σας!


Δείτε και τις "αθώες" Μασονικές τελετουργίες σε μαγαζί που τραγουδούσε


Μισό λεπτό όμως, καταλαβαίνω πως πολλοί δεν είναι χριστιανοί, ωστόσο θα ήθελα να σας πω, οτι ο καθένας μπορεί να πιστέυει ότι θέλει, αρκεί αυτό που πιστέυει να ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ και να μην έχει ως στόχο την υποδούλωση των υπολοίπων.

Και η Μασσόνια δυστυχώς, δεν είναι θρήσκευμα, η μασσονία είναι μια αίρεση στην ατζέντα της οποίας υπάρχει η εξόντωση (νοητική κυρίως) των υπολοίπων και την κυριαρχία του "Θεού" τους.

Κατά τα άλλα.. χριστιανικό κόμμα η Χρυσή Αυγή  στην οποία έχει βρει καταφύγιο... κι άλλος σατανιστής.. ο Γερμενής! Δείτε εδώ για τον σατανιστή "εγέρθητο" ΓερμένηΓιάννης Αναστασάκος