Ιδού οι σύγχρονοι βοηθοί του Άγιου Βασίλη

23 Δεκεμβρίου 2012
Ποιος είπε πως οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη δεν υπάρχουν; 

Εμείς τους συναντήσαμε σήμερα το πρωί στα Σπάτα και συγκεκριμένα στο Smartpark, όπου με την συνδρομή του απλού κόσμου φρόντισαν περισσότερα από 10.000 παιδιά άπορα που ζουν στα ιδρύματα να πάρουν από ένα παιχνίδι στα χέρια τους.

Ο κόσμος παραμέρισε τον άγριο καιρό και το τσουχτερό κρύο και πρόσφερε παιχνίδια για τα παιδιά που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Εκεί οι εθελοντές του φορέα «Μαζί για το Παιδί» τακτοποιούσαν τον τεράστιο


όγκο παιχνιδιών και τον έφτιαχναν έτσι ώστε να φθάσει σε κάθε παιδάκι το παιχνίδι που του αναλογεί. Σίγουρα πρόκειται για αξιέπαινη προσπάθεια κόντρα σε ένα κράτος που εν έτη 2012 τα παιδιά αυτά τα έχει διαγράψει από το κοινωνικό του ιστό. Οι άνθρωποι που πρόσφεραν τα παιχνίδια, οι συντελεστές του φορέα, αλλά και οι εθελοντές ήταν αυτοί που πρόσφεραν σε περισσότερα από 10.0000 άπορα παιδιά απλόχερα το χαμόγελο. Την προσπάθεια αυτή στήριξαν ο ΣΚΑΪ και η Εθνική Τράπεζα.΄ Όσοι από εσάς θέλετε να χαρίσετε παιχνίδια δεν έχετε να πάτε αύριο μετά τις 11 το πρωί και μέχρι τις 14:30 στο Smart Park στα Σπάτα, στο Athens Heart στην Πειραιώς, στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά και στο Athens Mall στο Μαρούσι. Μήνυμα Αγάπης Υπάρχει και άλλος τρόπος να βοηθήσετε τα παιδιά χρησιμοποιώντας απλά το κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να γράψετε τη λέξη ΜΑΖΙ και να τη στείλετε με ένα sms στο 19454! Έως τις 26 Δεκεμβρίου μπορούμε όλοι να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης για τα παιδιά της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" μη διστάσετε τα χρήματα πάνε πραγματικά σε αυτούς που τα χρειάζονται! Η χρέωση είναι 1,23 ευρώ (1 ευρώ ενισχύει το Μαζί για το Παιδί και 0,23 παρακρατείται για ΦΠΑ)