ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

23 Απριλίου 2013
"Μάνα και πατέρα ο γιος σας σας χαιρετά !. Είναι τώρα ένα εξάμηνο που έφυγα από την Ελλάδα και σας ζητώ συγγνώμη που καθυστέρησα τόσο να επικοινωνήσω μαζί σας. Θα σας πω τα νέα μου τώρα, μόνο που σας παρακαλώ να καθίσετε κάπου πρώτα.
Λοιπόν είμαι αρκετά καλύτερα τώρα. Το βαρύ κρανιοεγκεφαλικό κάταγμα και η αμνησία που έπαθα όταν έπεσα από την ταράτσα του σπιτιού μου προσπαθώντας να γλιτώσω απ τη φωτιά που ξέσπασε στο κτίριο, αμέσως
με το που έφτασα, είναι πια σχεδόν παρελθόν.

Παρ ότι πέρασα ένα μήνα στην εντατική, μπορώ τώρα να δω αρκετά καλά και κάνω τώρα μόλις δύο μικροεπεμβάσεις την ημέρα, έτσι ώστε η ανάπλαση των οστών του προσώπου μου να επιτρέψει την προσέγγιση της αρχικής μου μορφής. Οι γιατροί πιστεύουν ότι σε δύο μήνες θα μπορώ να τρώω μόνος μου. Πάω δε στοίχημα ότι, παρά το ότι σας γράφω με το νέο μηχανικό μου χέρι ούτε που καταλάβατε τη διαφορά στον γραφικό μου χαρακτήρα. 

Ευτυχώς την ώρα του ατυχήματος με είδε κάποιος από το απέναντι κτίριο και ειδοποίησε την πυροσβεστική και το ασθενοφόρο. Με επισκεπτόταν καθημερινά στο νοσοκομείο και εφόσον δεν είχα που να μείνω μετά την φωτιά, προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει σπίτι του. Πρόκειται για ένα ημιυπόγειο, μικρό αλλά χαριτωμένο. Ο ίδιος είναι πολύ καλό αγόρι και ερωτευθήκαμε κεραυνοβόλα. Εκανα αλλαγή φύλου και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε, πριν αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη μου. Ναι, αγαπητοί μου γονείς, είμαι έγκυος!!!!!!!!!!!!!

Ξέρω πόσο ανυπομονείτε ν αποκτήσετε ένα εγγονάκι και ότι θα του δώσετε την ίδια αγάπη που δώσατε σε μένα. Ο λόγος που καθιστερούμε τον γάμο είναι επειδή το αγόρι μου έχει μια μικρή μόλυνση στο αίμα και καθυστερούν τα αποτελέσματα από το τεστ για Ειτζ που έχει κάνει. Ταυτόχρονα προσπαθώ και εγώ να καταπολεμήσω την σύφιλη που έχω.

 Ξέρω ότι, όταν αποφυλακιστεί , θα τον καλοδεχτείτε στην οικογένειά μας. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να δείχνει απότομος και ευέξαπτος, αλλά κατά βάθος είναι ευγενικός, αν και δεν είναι πολύ μορφωμένος ούτε και τόσο φιλόδοξος. Παρ όλο που δεν έχει την ίδια θρησκεία με μας ούτε και το ίδιο χρώμα δέρματος, είμαι σίγουρος ότι η ανωτερότητά σας και η ηθική σας καλλιέργεια δεν θα σας επιτρέψουν να κρίνετε τόσο επιφανειακά.

 Αλλωστε, αν μπορούσατε να συννενοηθείτε μαζί του (γιατί δεν μιλάει Ελληνικά), θα τον αγαπούσατε αμέσως. Προέρχεται από πολύ πλούσια και αριστοκρατική οικογένεια- όπως έμαθα ο θείος του είναι αρχηγός της φυλής στο χωριό απ όπου προέρχεται, ενώ ο ίδιος ο πατέρας του είναι διεθνώς ένας πολύ σημαντικός έμπορος αναισθητικών ουσιών σε μορφή σκόνης για ενδοφλέβια εξωνοσοκομειακή χρήση. Λοιπόν και τώρα σοβαρα΄……. Δεν έπιασε ποτέ φωτιά το σπίτι μου, δεν έπεσα από καμιά ταράτσα, δεν έπαθα κρανιακό κάταγμα και αμνησία, δεν έκανα αλλαγή φύλου, δεν τα έχω και δεν πρόκειται να παντρευτώ κανέναν έγχρωμο, δεν είμαι έγκυος και δεν έχω σύφιλη.

 Παρ όλα αυτά πέρασα μόνο ένα μάθημα στην εξεταστική και θα ήθελα αυτό να το δείτε απ την σωστή οπτική του γωνία και να δώσετε την δέουσα σημασία.

 Ο γιος σας.

ΥΓ….Στείλτε λεφτά….."
0ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ