Η προφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας είναι βασικό και αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα.

15 Μαρτίου 2019


Υπάρχει και ίσως να μην το γνωρίζατε καν μέχρι σήμερα. Το φυτό της κάνναβης χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην ιατρική, για τα τεράστια θεραπευτικά οφέλη που έχει.
Παρόλα αυτά, είναι πιο γνωστό στο ευρύ κοινό για όλους τους λάθος λόγους. Ένα από τα βασικά συστατικά του φυτού, είναι η κανναβιδιόλη (CBD) και αυτό που την κάνει μοναδική, είναι η ιδιότητα που έχει να συνεργάζεται με το ανθρώπινο σώμα και να προστατεύει τον οργανισμό, χωρίς να έχει παρενέργειες.

Στον  tiramolas.com  έχουμε διαπιστώσει από προσωπική εμπειρία τις θεραπευτικές ιδιότητες του CBD και πραγματικά δεν έχουμε μοναδικό σκοπό μας να προβάλουμε τα προϊόντα μας. Αυτό που μας  ενδιαφέρει πραγματικά, είναι να βοηθήσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε.
Ανθρώπους με προβλήματα υγείας, που ίσως δεν ξέρουν πως να τα αντιμετωπίσουν και πιθανόν να έχουν κουραστεί. Να έχουν χάσει την πίστη τους. Να νιώθουν ότι δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα τους.

 Να πληροφορήσουμε, να καταρρίψουμε τους μύθους και την προκατάληψη που υπάρχει και να δώσουμε ελπίδα με ένα προϊόν που τόσες και τόσες έρευνες έχουν δείξει ότι πραγματικά βοηθάει.
Ονομάζομαι Πανος.Α και μαζί με τον αδελφικο φιλο - και πλέον συνεργάτη- Χρηστο.Χ, και Νικολαος.Δ ξεκινησαμε τον Tiramolas.com &  seedsanddreams.net. Αυτή η απόφαση δεν ήταν προσχεδιασμένη. Παρουσιάστηκε όμως κάτι ξαφνικό στη ζωή μου και με άλλαξε απότομα.

Διαγνώστηκα με  καρκίνο των χοληφόρων  και από τότε και μετά, τίποτα δεν ήταν το ίδιο. Έχω περάσει από όλα τα στάδια της ασθένειας και έχω ταλαιπωρηθεί πολύ από αυτήν.

Την πρώτη φορά το αντιμετώπισα κάνοντας χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες …..

Νιώθοντας εγκλωβισμένος σε ένα πόλεμο φαρμακοβιομηχανιών και διαβάζοντας για τις χημειοθεραπείες και τις παρενέργειές τους, αλλά βλέποντας τα αποτελέσματα και από την δική μου ιστορία, συνειδητοποίησα πως η ιατρική στοχεύει απλά στο σύμπτωμα και όχι στην θεραπεία. Έτσι και αποφάσισα να μην δεχτώ να κάνω αλλο θεραπεία.

Τότε ήταν που άνοιξα τα μάτια μου και διάβασα για τις θεραπείες που γίνονται στο Ισραήλ, την Ισπανία, την Ιταλία και την Γερμανία, με βάση τα έλαια της κάνναβης. Διάβασα για το ενδοκανναβινοειδές σύστημα και πως αλληλεπιδρά με τα κανναβινοειδή και πήρα την απόφαση να ξεκινήσω κι εγώ θεραπεία με το έλαιο της κάνναβης.

Μέχρι σήμερα, συμπληρώνω 7 μήνες θεραπείας και τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν πως έχει σταματήσει να εξελίσσεται η νόσος.

Η φύση μας έχει χαρίσει ένα φάρμακο και όπως δείχνουν οι επιστημονικές μελέτες παίζει ρόλο - κλειδί στην ενεργοποίηση του ενδοκανναβινοειδούς συστήματος, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ομοιόσταση του ανθρώπινου οργανισμού.

Αυτή είναι η πραγματικότητα Δυστυχώς, παράλληλα με αυτή την πραγματικότητα, υπάρχουν ακόμα συμφέροντα και γραφειοκρατείες, που δυσκολεύουν τον ασθενή, να βοηθήσει τον εαυτό του με αυτό το ευεργετικό φυτό.

 Γεγονός το οποίο έρχεται σε σύγκρουση με το ανθρώπινο δικαίωμα προφύλαξης της σωματικής ακεραιότητας, το οποίο είναι ψηφισμένο από το 1948 στην Διεθνή Χάρτα της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.


Αυτό που προσφέρουμε είναι μια εναλλακτική φυτική και φυσική θεραπευτική ουσία, σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, κατασκευασμένα με στόχο την προστασία του οργανισμού, την ευεξία και την προώθηση ενός υγιούς τρόπου ζωής, με δύναμη, ενέργεια και ισορροπία.

Αυτό που ζητάμε από εσάς, είναι απλό

Αφήστε πίσω τις προκαταλήψεις που μας έχει δημιουργήσει το περιβάλλον που ζούμε. Ενημερωθείτε. Διαβάστε για τα εκπληκτικά οφέλη της κανναβιδιόλης μέσα από το blog μας και το περιεχόμενο του Tiramolas.com. Ελάτε σε επαφή μαζί μας. Ρωτήστε μας και ζητήστε την βοήθεια μας.
 Αυτό το Blog έχει δημιουργηθεί για εσάς. Οι άνθρωποι του είναι εδώ για να σας βοηθήσουν, η απόφαση αυτή όμως, ανήκει σε εσάς.